Contact

Civility
Incidenteel nieuws ontvangen?
Contact Melchior Interieur

Amstelveen

E: amstelveen [at] melchiorinterieur.nl
Melchior Interieur Amstelveen, tussen Co van der Horst & De Troubadour

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 13:00 - 17:00

 

 

Den Haag

E: denhaag [at] melchiorinterieur.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 13:00 - 17:00

 

 

Bezorging

E: info [at] jphaarlem.nl

JP Delivery Haarlem

Onze logistiek partner, JP Delivery, verzorgt de levering van je bestelde meubelen. Zetten alles op de juiste plek, pakken het uit. Plakken eventueel vilt onder de poten en nemen vervolgens al het verpakkingsmateriaal weer mee. Zoals het hoort.

 

Afhalen (gratis)

Mocht je het liever af komen halen, kan dat natuurlijk ook. In het logistiek centrum in Haarlem helpen we je tevens even met inladen. Lekker makkelijk & scheelt weer geld!

 

Kosten

Full service bezorging binnen Nederland kost € 49,-. Toeslag per verdieping € 8,- (trap) of € 8,- totaal als er een lift aanwezig is waar alles inpast. Levering via de trap maximaal 3 hoog. Wanneer het binnendoor niet naar boven past, dient dit bij het bestellen van de meubelen te worden aangegeven. Voor levering buitenom of het eventueel opnieuw moeten aanleveren worden extra kosten in rekening gebracht. 

 

Levertijd

Voor vragen met betrekking tot de levertijd verzoeken we een mail te sturen naar de winkel waar de meubelen zijn besteld. Het is helaas lastig tussentijds exacter te zijn over de vooraf opgegeven levertijd.

 

Overige vragen

Voor overige vragen met betrekking tot het transport, graag direct contact opnemen met onze transporteur. 

Het gebeurt helaas af en toe; er blijkt iets niet in orde te zijn. Mogen we vragen een mail te sturen naar service [at] melchiorinterieur.nl en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Wil je wel alvast duidelijke foto's toevoegen? Dit scheelt een hoop tijd en uitleg naderhand. Wij zijn aangesloten bij het CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) en hanteren hun garantie- en servicevoorwaarden.

Melchior Interieur Amstelveen & Den Haag

We helpen je graag verder

 

 

We staan 6 dagen per week voor je beschikbaar. Van dinsdag tot en met zondag zijn wij te bereiken. Wanneer het (te) druk is in de showrooms, is het verstandig ons een email te sturen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk reageren.

Tot ziens!