Norr11 in Den Haag & Amstelveen

Norr11 is een jong Deens merk, opgericht 11-11-2011. Scandinavisch design met een twist, gericht op het ontwerpen van tijdloze stukken. Bij Melchior Interieur hebben we een selectie gemaakt van enkele hoogvliegers. Verdiep je in de collectie van dit waanzinnige Scandinavische label en ontdek waar wij zo enthousiast over zijn.
Bekijk

NIEUW - Broste Copenhagen

Broste Copenhagen is meer dan interior design. Zij weten de juiste sfeer te presenteren door middel van een inspirerende collectie die zo kenmerkend is voor het Scandinavisch design van dit moment. Verfijnde ontwerpen vaak uitgevoerd in onbestemde tinten. Bij Melchior Interieur hebben we een collectie van de grote accessoires en kleinmeubelen opgenomen; waanzinnig!
Bekijk

Rebel Walls behang

Om de sfeer in onze showrooms in Amstelveen & Den Haag compleet te maken hebben wij onze muren voorzien van behang van het merk Rebel Walls. Dit Zweeds bedrijf is een ster in het ontwerpen van de meest uiteenlopende behang soorten. Alle thema's zijn op maat te bestellen. Dit zorgt niet alleen voor weinig snijverlies, maar laat ook het ontwerp in de juiste verhouding op je muur uitkomen.
Bekijk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec finibus ultricies leo, non aliquam nulla ornare in. Nulla vel lectus lorem. Donec metus turpis, porta in sapien id, hendrerit aliquam.