Notre Monde trays & tables

Het idee achter Notre Monde is het creëren van unieke functionale objecten, geinspireerd op patronen, texturen en meer uit alle werelddelen. Deze sophisticated & subtiele collectie bestaat uit trays, bijzettafels, salontafels en spiegels. Bij Melchior Interieur hebben we een selectie gemaakt, zodat je de Notre Monde collectie kunt zien, voelen & proberen.
Bekijk

NIEUW - Broste Copenhagen

Broste Copenhagen is meer dan interior design. Zij weten de juiste sfeer te presenteren door middel van een inspirerende collectie die zo kenmerkend is voor het Scandinavisch design van dit moment. Bij Melchior Interieur hebben we een collectie van de grote accessoires en kleinmeubelen opgenomen die zeer goed blenden met de rest van onze collectie. Kijk alvast http://www.brostecopenhagen.com
Bekijk

Rebel Walls behang

Om de sfeer in onze showroom in Amstelveen compleet te maken hebben wij onze muren voorzien van behang van het merk Rebel Walls. Dit Zweeds bedrijf is een ster in het ontwerpen van de meest uiteenlopende behang soorten. Alle thema's zijn op maat te bestellen. Dit zorgt niet alleen voor weinig snijverlies, maar laat ook het ontwerp in de juiste verhouding op je muur uitkomen.
Bekijk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec finibus ultricies leo, non aliquam nulla ornare in. Nulla vel lectus lorem. Donec metus turpis, porta in sapien id, hendrerit aliquam.