Bolia by Melchior Interieur

Bolia is een ongekend succesverhaal; nieuw Scandinavisch design met een prachtige mix van ontwerp en materiaalgebruik. Het concept rolt zich razendsnel wereldwijd uit en Melchior Interieur is benaderd om in Amstelveen de allerbeste items te presenteren, terwijl de volledige collectie ook gewoon in Den Haag te bestellen is. Het allermooiste is dat je bij ons altijd voordeliger uit bent dan bij de Bolia stores zelf!
Bekijk

Opening 28 mei Den Bosch!

Een lang gekoesterde droom van ons gaat in vervulling, eind mei gaan wij de deuren openen van een fantastische showroom in Den Bosch. Locatie wordt de prachtige Verwersstraat 28 (COS-vestiging) Den Bosch. Een heerlijk pand dat gevuld wordt met het allerleukste dat er op interieurgebied te verkrijgen is. Op dit moment zijn wij druk bezig met alle voorbereidingen om dit nieuwe avontuur tot een groot succes te maken.
Bekijk

Vacatures TEAM Den Bosch

Melchior Interieur gaat neerstrijken in het mooie Zuiden. Eind mei openen wij de deuren van een prachtige nieuwe showroom in het centrum van Den Bosch in de Verwersstraat 28 (COS-vestiging). We zijn druk bezig met alle voorbereidingen om ook deze nieuwste locatie tot een groot succes te maken. Hiervoor hebben wij natuurlijk een super-gemotiveerd team nodig. Lijkt het jou fantastisch om hier onderdeel van uit te gaan maken?
Bekijk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec finibus ultricies leo, non aliquam nulla ornare in. Nulla vel lectus lorem. Donec metus turpis, porta in sapien id, hendrerit aliquam.