Norr11 in Den Haag & Amstelveen

Norr11 is een jong Deens merk, opgericht 11-11-2011. Scandinavisch design met een twist, gericht op het ontwerpen van tijdloze stukken. Bij Melchior Interieur hebben we een selectie gemaakt van enkele hoogvliegers. Verdiep je in de collectie van dit waanzinnige Scandinavische label en ontdek waar wij zo enthousiast over zijn.
Bekijk

NIEUW - Perletta Carpets Den Haag

Perletta Carpets is gespecialiseerd in het produceren van wollen karpetten die geheel naar eigen wens kunnen worden samengesteld. Jouw unieke exemplaar wordt met de hand geweven op originele en authentieke weefgetouwen in Rabat (Marokko). De vloerkleden kunnen op kleur, structuur en afmetingen worden aangepast, zodat het perfect op jeĀ eigen interieur aansluit.
Bekijk

Rebel Walls behang

Om de sfeer in onze showrooms in Amstelveen & Den Haag compleet te maken hebben wij onze muren voorzien van behang van het merk Rebel Walls. Dit Zweeds bedrijf is een ster in het ontwerpen van de meest uiteenlopende behang soorten. Alle thema's zijn op maat te bestellen. Dit zorgt niet alleen voor weinig snijverlies, maar laat ook het ontwerp in de juiste verhouding op je muur uitkomen.
Bekijk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec finibus ultricies leo, non aliquam nulla ornare in. Nulla vel lectus lorem. Donec metus turpis, porta in sapien id, hendrerit aliquam.