Norr11 in Den Haag & Amstelveen

Norr11 is een jong Deens merk, opgericht 11-11-2011. Scandinavisch design met een twist, gericht op het ontwerpen van tijdloze stukken. Bij Melchior Interieur hebben we een selectie gemaakt van enkele hoogvliegers. Verdiep je in de collectie van dit waanzinnige Scandinavische label en ontdek waar wij zo enthousiast over zijn.
Bekijk

NIEUW - Perletta Carpets Den Haag

Perletta Carpets is gespecialiseerd in het produceren van wollen karpetten die geheel naar eigen wens kunnen worden samengesteld. Jouw unieke exemplaar wordt met de hand geweven op originele en authentieke weefgetouwen in Rabat (Marokko). De vloerkleden kunnen op kleur, structuur en afmetingen worden aangepast, zodat het perfect op je eigen interieur aansluit.
Bekijk

Interieuradviseur vacature Amstelveen

Wij zoeken een enthousiaste verkoper met een passie voor interieur & uitstekende contactuele eigenschappen. Een gesprekspartner op niveau. Ervaring in de branche is een dikke pré, maar ook een super talent zonder deze bagage kan een welkome aanvulling op ons team zijn. Hoge mate van zelfstandig werken. Circa 32 uur per week waarvan altijd een zaterdag en/of zondag.
Bekijk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec finibus ultricies leo, non aliquam nulla ornare in. Nulla vel lectus lorem. Donec metus turpis, porta in sapien id, hendrerit aliquam.