Norr11 in Den Haag & Amstelveen

Norr11 is een jong Deens merk, opgericht 11-11-2011. Scandinavisch design met een twist, gericht op het ontwerpen van tijdloze stukken. Bij Melchior Interieur hebben we een selectie gemaakt van enkele hoogvliegers. Verdiep je in de collectie van dit waanzinnige Scandinavische label en ontdek waar wij zo enthousiast over zijn.
Bekijk

NIEUW - Perletta Carpets Den Haag

Perletta Carpets is gespecialiseerd in het produceren van wollen karpetten die geheel naar eigen wens kunnen worden samengesteld. Jouw unieke exemplaar wordt met de hand geweven op originele en authentieke weefgetouwen in Rabat (Marokko). De vloerkleden kunnen op kleur, structuur en afmetingen worden aangepast, zodat het perfect op je eigen interieur aansluit.
Bekijk

Ancestors by Ethnicraft

De Ancestors serie van Ethnicraft is geïnspireerd op de archaïsche en geometrische vormen en symbolen van over de hele wereld. Het brengt de traditionele ethnische kunst weer tot leven. Dit zorgt voor een uniek & eigentijds object in de kamer dat met vakmanschap is vervaardigd. De serie bestaat uit kasten, tafels en dressoirs. Binnenkort te zien in de showroom.
Bekijk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec finibus ultricies leo, non aliquam nulla ornare in. Nulla vel lectus lorem. Donec metus turpis, porta in sapien id, hendrerit aliquam.