Vacature Interieuradviseur verkoper meubelen

Vacature: Interieuradviseur

Den Haag

Gezocht: Interieuradviseur / Office Manager

Het concept draait om een unieke mix van stijlen; dit zorgt voor een stijlvolle, vernieuwende collectie. Bij Melchior Interieur kun je niet alleen terecht voor een compleet advies, maar juist ook voor dat éne item om je interieur mee af te maken!

Voor deze functie zoeken wij iemand die zich als een vis in het water voelt bij het combineren van onderstaande 2 facetten van deze top-job:

- Als Interieuradviseur ben jij in staat onze klanten aan de hand te nemen en te begeleiden in het maken van de juiste keuzes. Je hebt een breed ontwikkelde smaak en door jouw intrinsieke interesse in interieurinrichting gaat het combineren van stijlen je makkelijk af. Dit stelt je in staat om je makkelijk te verplaatsen in de behoeften van de klant; je voelt goed de gewenste stijl aan en weet deze te vertalen naar onze brede collectie. Je bent communicatief zeer vaardig met een grote overtuigingskracht.

- Als Office Manager ben je de zelfstandige spin in het web die alles regelt. Door jouw structurele manier van werken zorg je ervoor dat het contact met leveranciers, klanten, logistiek en collega's soepel verloopt. Zeker als er iets niet goed gaat met een order, ben jij degene met de juiste servicegerichte instelling en oplossing. Een representatieve backbone van de organisatie dus, die de backoffice onder controle heeft!

In Den Haag hebben we een fantastische showroom van 2 verdiepingen in een monumentaal pand middenin het centrum bij het Paleis Noordeinde.

Wij zoeken

Een enthousiaste doorzetter met HBO werk- en denkniveau, een passie voor interieur en uitstekende contactuele eigenschappen. Ervaring in de branche is een dikke pré, maar ook een super talent zonder deze bagage kan een welkome aanvulling op ons team zijn. Hoge mate van zelfstandig werken. Circa 32 uur per week waarvan altijd een zaterdag en/of zondag. Dankzij je flexibele instelling ben je, in overleg, ook op andere dagen en het filiaal Amstelveen inzetbaar.

Wij bieden

Een zelfstandige afwisselende functie bij een dynamisch & groeiend bedrijf. Werkzaamheden zijn zeer breed van aard; je werkt immers in een klein team. We verwachten veel van je, maar bieden je een hele fijne en sfeervolle werkomgeving waarbij je jezelf helemaal kunt ontplooien. Salaris is marktconform.

Sollicitaties graag richten aan: [email protected]