Norr11 in Den Haag & Amstelveen

Norr11 is een jong Deens merk, opgericht 11-11-2011. Scandinavisch design met een twist, gericht op het ontwerpen van tijdloze stukken. Bij Melchior Interieur hebben we een selectie gemaakt van enkele hoogvliegers. Verdiep je in de collectie van dit waanzinnige Scandinavische label en ontdek waar wij zo enthousiast over zijn.
Bekijk

Linie Design Amstelveen Den Haag

Linie Design is een Deens label dat zijn expertise op het gebied van kwalitatieve karpetten weet te combineren met vernieuwend design & kleurgebruik. Door de ronduit grote collectie en mogelijkheid bij ieder model tot aanpassing en kleur, is het niet lastig jouw ideale karpet te bestellen. Zorg ervoor dat deze winter je voeten er warmpjes bijzitten!
Bekijk

Ancestors by Ethnicraft

De Ancestors serie van Ethnicraft is geïnspireerd op de archaïsche en geometrische vormen en symbolen van over de hele wereld. Het brengt de traditionele ethnische kunst weer tot leven. Dit zorgt voor een uniek & eigentijds object in de kamer dat met vakmanschap is vervaardigd. De serie bestaat uit kasten, tafels en dressoirs. Binnenkort te zien in de showroom.
Bekijk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec finibus ultricies leo, non aliquam nulla ornare in. Nulla vel lectus lorem. Donec metus turpis, porta in sapien id, hendrerit aliquam.