Bolia Amstelveen

Bolia is een ongekend Scandinavisch succesverhaal; nieuw Scandinavian design met een prachtige mix van ontwerp en materiaalgebruik. Het concept rolt zich razendsnel wereldwijd uit en Melchior Interieur is benaderd om in Amstelveen een waanzinnige shop in shop te creëren. Op onze 1e etage begint dit langzaam vorm te krijgen. Je bent van harte uitgenodigd!
Bekijk

Linie Design Amstelveen Den Haag

Linie Design is een Deens label dat zijn expertise op het gebied van kwalitatieve karpetten weet te combineren met vernieuwend design & kleurgebruik. Door de ronduit grote collectie en mogelijkheid bij ieder model tot aanpassing en kleur, is het niet lastig jouw ideale karpet te bestellen. Zorg ervoor dat deze winter je voeten er warmpjes bijzitten!
Bekijk

Ancestors by Ethnicraft

De Ancestors serie van Ethnicraft is geïnspireerd op de archaïsche en geometrische vormen en symbolen van over de hele wereld. Het brengt de traditionele ethnische kunst weer tot leven. Dit zorgt voor een uniek & eigentijds object in de kamer dat met vakmanschap is vervaardigd. De serie bestaat uit kasten, tafels en dressoirs. Nu te zien in de showroom.
Bekijk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec finibus ultricies leo, non aliquam nulla ornare in. Nulla vel lectus lorem. Donec metus turpis, porta in sapien id, hendrerit aliquam.