Bolia by Melchior Interieur

Bolia is een ongekend succesverhaal; nieuw Scandinavisch design met een prachtige mix van ontwerp en materiaalgebruik. Het concept rolt zich razendsnel wereldwijd uit en Melchior Interieur is benaderd om in Amstelveen de allerbeste items te presenteren, terwijl de volledige collectie ook gewoon in Den Haag te bestellen is. Het allermooiste is dat je bij ons altijd voordeliger uit bent dan bij de Bolia stores zelf!
Bekijk

Mozaic NIEUW

Een van onze favoriet merken binnen de Melchior collectie is altijd Ethnicraft. Dit Belgisch designhuis weet als geen ander hoe je kwalitatieve, esthetisch hoogwaardige meubelen moet ontwerpen met een tijdloos karakter. Wij zijn daarom heel enthousiast over deze nieuwe Mozaic collectie die door hun designer Alain van Havre is gepresenteerd. Een ontwerp dat uit toeval is ontstaan uit snijresten, de Moazic serie heeft een krachtig ritmisch ontwerp.
Bekijk

Vacature: Interieuradviseur

Voor onze showroom in Den Haag zijn wij op zoek naar een interieuradviseur die zeer goed in staat is onze klanten te begeleiden in het maken van de juiste keuzes. Je hebt een breed ontwikkelde smaak en door jouw intrinsieke interesse in interieurinrichting gaat het combineren van stijlen je makkelijk af. Dit stelt je in staat om je makkelijk te verplaatsen in de behoeften van de klant; je voelt goed de gewenste stijl aan en weet deze te vertalen naar onze brede collectie.
Bekijk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec finibus ultricies leo, non aliquam nulla ornare in. Nulla vel lectus lorem. Donec metus turpis, porta in sapien id, hendrerit aliquam.