Interieuradviseur / verkoper gezocht

Interieuradviseur / verkoper gezocht

Amstelveen

Ons concept draait om de juiste mix van meubelen & woonaccessoires; dit zorgt voor een sfeervolle, vernieuwende collectie. Bij MelchiorInterieur kun je niet alleen terecht voor een compleet advies, maar juist ook voor dat éne item om je interieur mee af te maken! Als adviseur ben je daarvan het visitekaartje en zorg je ervoor dat de wensen van de klant worden vertaald naar een persoonlijk interieur waar zij zich helemaal in kunnen vinden.

In Amstelveen hebben we een fantastische showroom, waarbij op de 1e etage binnenkort een nieuw concept wordt gepresenteerd. In Den Haag zitten we in een prachtig monumentaal pand van ook 2 verdiepingen.

 

 

Wij zoeken

 

Een stijlvolle adviseur met een passie voor interieur, uitstekende contactuele eigenschappen en een commerciële instelling. Ervaring in de branche is een dikke pré, maar ook een super talent zonder deze bagage kan een welkome aanvulling op ons team zijn. Hoge mate van zelfstandig werken.

Circa 32 uur per week waarvan altijd een zaterdag of zondag. Dankzij je flexibele instelling ben je ook op andere dagen en in het filiaal Den Haag inzetbaar.

 

Wij bieden

 

Een zelfstandige afwisselende functie bij een dynamisch & groeiend bedrijf. Werkzaamheden zijn zeer breed van aard; bijna alle facetten van het runnen van een interieurwinkel komen aan bod. We verwachten veel van je, maar bieden je een hele fijne en sfeervolle werkomgeving waarbij je jezelf helemaal kunt ontplooien. Salaris is marktconform.

 

Sollicitaties graag naar [email protected]